chrurros-scheveningenCHURROS
Churros is een populair ontbijt voor de Spanjaard.  Het lijkt op reuzenfriet, maar smaakt naar wafel/donut/oliebol en wordt bestrooid met kaneelsuiker of eventueel met warme chocoladesaus. Het deeg wordt continu ter plekke vers gemaakt zonder geur- kleur en smaakstoffen en zonder conserveringsmiddelen. Het deeg gaat in een koker en wordt door een vormpje geperst en kort gefrituurd in gezonde pindaolie. Niet alleen lekker als ontbijt, maar dus ook heerlijk als snack!

 
 

Swing-scheveningenCREATE YOUR HAND MAKE SWING!
Bij ons Happy hand make Station  kun je zelf je Swing samenstellen door het kiezen van vijf verschillende soorten vers fruit en toppings die ‘geswingd’ worden door ons heerlijke softijs. Ook hebben we altijd 3 wisselende specials in het assortiment.

 
 

cafema-koffieCAFEMA TAKE AWAY
Vers gemalen koffie van Cafema is koffie die met de allergrootste zorg, op basis van de beste Arabica bonen, gemelangeerd wordt. Alles natuurlijk ambachtelijk gebrand en voorzien van een fikse scheut aandacht. Van zwarte koffie, tot espresso en cappuccino, u kunt ervoor bij ons terecht. Liever geen koffie, maar wel even opwarmen? Wij hebben ook thee en warme chocomelk!

 
 

frisdrankenFRISDRANKEN
Wij hebben diverse frisdranken in ons assortiment.

 
 

slush-puppieSLUSH PUPPIE
Slush Puppie is een heerlijk verfrissende ijsdrank in verschillende smaken.

 
 
 

1012282_330398723809730_797072412808494279_n
CARTE D’OR
Nieuw in ons assortiment. Carte d’Or Schepijs in verschillende smaken zoals chocola, vanille, banaan en yoghurt bosvruchten.